ФК ЦСКА 1948 може да е дебютант в евротурнирите, но

...
ФК ЦСКА 1948 може да е дебютант в евротурнирите, но
Коментари Харесай

ФК ЦСКА 1948 не е лишен от опит в Европа

ФК ЦСКА 1948 може да е дебютант в евротурнирите, само че несъмнено не е лишен от играчи с опит в тях. Дори и лятната селекция на столичани бе в тази посока - бяха привлечени попълнения със стаж на интернационалната сцена. Исландският централен нападател Видар Кяртансон (33 г.) има цели 25 дуела в Лига Европа за три сезона с екипа на Макаби Тел Авив (2016/19). В тях е осъществил и 8 гола за израелците. Има и 32 изяви за националния тим на скандинавската страна.

Друг от новите - албанският бранител Ерденис Гурища (28 г.), има на сметката си 6 мача за локалния Влазня Шкодра в Лигата на конференциите в последните два сезона. Както и не малко такива в младежкия народен тим на страната си.

Сръбският халф Неделко Пишчевич, който обаче изненадващо не получи картотека в УЕФА, има 9 срещи - 7 за Рига и 2 за Борац Баня Лука. Антонио Вутов, който пристигна това лято от Локо София, има 3 дуела с Левски в ЛЕ. Дошлите от Локо Пловдив Умарбаев и Карагарен също завъртяха много участия в евротурнирите. Първият е с 10 мача, а вторият с 11. Радослав Кирилов пък има 2 изяви с екипа на Берое.

Така че ФК ЦСКА 1948 може и да е дебютант в Европа, само че не с дилетанти в редиците, написа " Тема Спорт ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР