ФК „Пирин“ и голяма търговска верига направиха дарения за украинските

...
ФК „Пирин“ и голяма търговска верига направиха дарения за украинските
Коментари Харесай

ФК „Пирин“ и голяма търговска верига с дарения за украински граждани в Благоевград

ФК „ Пирин “ и огромна комерсиална верига направиха дарения за украинските жители, утвърдени за настаняване в Социалните жилища в Благоевград.

От веригата магазини са обезпечени 150 бр. спални комплекти, включително чаршафи, възглавници и калъфки. Дарението е осъществено посредством Български Червен кръст, като включва и 150 бр. кърпи за тяло, 150 бр. кърпи за лице и 150 бр. олекотени завивки.

Още едно огромно подаяние бе направено за украинските жители, които ще населяват Социалните жилища в регионалния център. То е от Пол Белогур, притежател на ФК „ Пирин “, под формата на парични средства и е в размер на 9900 лв..

С тях ще бъдат закупувани движимости и артикули от първа нужда за бежанците, пристигнали от размирна Украйна в регионалния център на Пиринско.

Вчера над 90 украинци, подали заявки за прилагане на Социалните жилища в кв. „ Освобождение “ получиха ключове от пространствата.

Община Благоевград, в лицето на Кмета Илко Стоянов и неговия екип, прави всичко допустимо да подсигури успокоение и заслон на наранени от войната, без това да ощетява други нуждаещи се групи от локалното население.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР