ФК Хитрино направи първа предсезонна тренировка. В неделя на стадион

...
ФК Хитрино направи първа предсезонна тренировка. В неделя на стадион
Коментари Харесай

Хитрино започна подготовка

ФК Хитрино направи първа предсезонна подготовка. В неделя на стадион " Хитрино " се събраха 15 -16 футболисти, които под управлението на треньора Николай Кръстев близо 2 часа упражняваха на заснежения футболен терен. Според управлението на клуба всички футболисти взели участие в есенния дял от шампионата в Трета лига - Североизточна аматьорска футболна група, са удостоверили присъединяване и в пролетния дял.

Нови футболисти към този момент не се планува да се привлекат. Ще се разчита най-вече на локалните юноши, които се предствавят доста добре в шампионата за юноши старша възраст. Към края на месец март се чака да е изцяло възобновен от травмата от есента централния бранител Александър Иванов, който скъса кръстни връзки и беше навреме опериран. Третото място в есенния дял от шампионата в Североизточната трета лига реализиран след 9 победи, 4 равенства и единствено 2 загуби от водачите в групата Добруджа 1919 (Добрич) и Суворово 1 (Суворово) дават очаквания на ръководители и футболисти за почтено показване и в пролетният дял от шампионата.

ФК Хитрино има огромния късмет след възможен триумф над Бенковски (Бяла Рс) да вземе присъединяване на финалите за купата на аматьорската лига с финалистите на другите групи – ЦСКА 1948, Арда (Кърджали) и Кариана (Ерден).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР