Моторист блъсна дете в Айтос. Инцидентът е станал в неделя

...
Моторист блъсна дете в Айтос. Инцидентът е станал в неделя
Коментари Харесай

Моторист блъсна дете в Айтос

Моторист блъсна дете в Айтос. Инцидентът е станал в неделя към 19.40 часа в село Ябълчево. Мотоциклет ръководен от мъж от селото, заради придвижване с несъобразена с пътните условия и трафика скорост на права пътна права, е блъснал ненадейно излязло на пътя момиченце от Айтос. 6-годишното дете е прегледано в болница и е освободено за домашно лекуване.

35-годишния водач не има удостоверение за ръководство на МПС, годно за категорията, към която спада управлявания мотоциклет.

Водачът на мотора е с разкъсна рана в региона на лакътя на лявата ръка и охлузвания.

Министерство на външните работи публично постави завършек на изборите зад граница 10.06.24 10:00 Моторист блъсна дете в Айтос 10.06.24 09:56 Politico: Управляващата коалиция в Германия търпи сериозен крах на изборите за Екологичен потенциал 10.06.24 09:55 Вижте резултатите от изборите, при обработени 50,96% протоколи 10.06.24 09:38 Кадиров разгласи завладяването на първото село в Сумска област на Украйна от съветската войска 10.06.24 09:36

SafeNews припомня, че през април стана тежка злополука с моторист и в центъра на София.

Според очевидци на случая,  мотористът е бил облечен с защитна екипировка.

Линейката е стиггнала за 4 минути след подаването на сигнала. Ударът е бил сред мотоциклет и кола.

Мотористът е изпаднал в доста тежко шоково състояние с политравма и черепно-мозъчна контузия. Настанен е в „ Пирогов “. За положението на хората в авариралата кола не се загатва, което евентуално значи, че са се отървали единствено с уплаха.

При различен сходен случай, украински моторист пострада при злополука с кола  по околовръстния път на Добрич след разклона за село Богдан по посока към добричкия квартал „ Рилци “. При случая са се блъснали лек автомобил и мотоциклет.

Според полицаите причината за произшествието е отнето преимущество от страна на лекия автомобил, защото моторът се е движил по основния път. При катастрофата няма жертви.

Източник: Фокус

Още вести четете в: Крими & Темида За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР