Физикът Алберт Айнщайн, чиято теория на относителността изкорени векове на

...
Физикът Алберт Айнщайн, чиято теория на относителността изкорени векове на
Коментари Харесай

На този ден в историята, 14 март 1879 г., Алберт Айнщайн, роден в Германия, избухна на световната сцена на 26-годишна възраст

Физикът Алберт Айнщайн, чиято доктрина на относителността изкорени епохи на одобрена просвета и сложи основата за нова епоха на достижения за човечеството, е роден в известно еврейско семейство в Улм, Германия, на този ден в историята, 14 март 1879 г. 

Фамилното име на Айнщайн през днешния ден е синоним на " талант " в американски британски и в доста други култури и езици по света - удостоверение за неговото може би несравнимо влияние от академик върху световната известна просвета.

„ Айнщайн би написал, че две „ чудеса “ са повлияли надълбоко на ранните му години “, съгласно неговата биография в Британика.

„ Първата беше срещата му с компас на петгодишна възраст. Той беше заинтригуван, че невидимите сили могат да отклонят стрелката. Това ще докара до обаяние за цялостен живот от невидимите сили. второто знамение пристигна на 12-годишна възраст, когато откри книга с геометрия, която погълна, наричайки я своята „ свещена дребна геометрична книга “.

Родителите м...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР