Физическото заболяване на органа винаги е ПОСЛЕДНИЯТ етап от проявата

...
Физическото заболяване на органа винаги е ПОСЛЕДНИЯТ етап от проявата
Коментари Харесай

Първопричината за всички болести: най-важното знание!

 Физическото заболяване на органа постоянно е ПОСЛЕДНИЯТ стадий от проявата на казуса.

Не е загадка, че човек има фини тела в допълнение към физическото тяло. Физическото тяло е най-плътното.

Ефирното тяло е по-малко компактно спрямо физическото тяло. Това е референтна матрица за физическото тяло, т.е. ефирното тяло има модел за създаване на нашето физическо тяло (форма на тялото, височина, цвят на очите, косата, конструкция на костите, ноктите и др.).

Физическото тяло чете програмата, която е в ефирното тяло и става съответстващо на тази стратегия.

По-фино тяло от ефирното е астралното тяло, което съхранява нашите страсти и стремежи. Астралното тяло е референтната матрица за етерното тяло, т.е. за нашата сила. Каквито страсти изживяваме – такава ни е силата.

Менталното тяло от своя страна е референтната матрица за астралното тяло, т.е. за нашите страсти.

По този метод отрицателните взаимоотношения и обстановки с хората имат директно влияние върху нашето физическо положение и въодушевление посредством физическа болежка или болест.

Всички недоволства, страхове, терзания, разочарования и друга негативност са живи енергийни съсиреци, съхранявани в човешкото поле, които могат да бъдат съпоставени със заряд (батерия), който последователно се разрежда. Тези съсиреци желаят да живеят, тъй че ненадейно предизвикат човек към страстта, от която се хранят. За да стане физическото тяло крепко, тези енергийни съсиреци би трябвало да бъдат отстранени. Веднага откакто ги премахнете, те автоматизирано ще бъдат отстранени от членовете на вашето семейство (Семейство) и връзката ви с тях автоматизирано ще се усъвършенства.

Има хора, които „ ядат ” негативизма или го гасят с алкохол или опиати.

Какво е болест?

Физическото заболяване на органа постоянно е ПОСЛЕДНИЯТ стадий от изявата на казуса. Всяка болест стартира с фините тела, а физическото тяло към този момент е „ последната инстанция “. И това се отнася за всеки орган и система.

Болестите отразяват на физическо равнище болен светоглед или по-скоро нездравословни мисли, планове и държание на човек. По предписание заболяванията демонстрират погрешно отношение към живота или към себе си.

Отначало човек стартира да мисли по отрицателен метод. Тези отрицателни мисли образуват черно леке ​​върху менталното тяло. Подобно на язва, тези мисли по-късно проникват по-дълбоко в прочувственото тяло. И индивидът стартира да изпитва боязън или яд. След това минава към физическото тяло и удря органа, който дава отговор за сферата, в която индивидът има негатив.

Следователно, с цел да се излекува от заболяването, преди всичко е належащо да се промени светогледът по съответен въпрос. Само след осъзнаване на същността на този проблем има късмет да се сбогуваме с заболяването.

Болестта е сигнал за нарушение на хармонията с Вселената и отбрана на подсъзнателно равнище от личните разрушителни мисли и държание.

Ако постоянно изпитвате стрес в мислите си, вие убивате здравето си.

Болестите не се предават по завещание (предават се енергийни стратегии, заболели страсти и др.).

Знаете ли какво е „ болест на трети курс “?

Среща се при студенти по медицина през 3-тата година на образование, когато стартират да учат признаците на разнообразни болести. И което е забавно – те откриват признаците на всяко заболяване в себе си. Това се случва, тъй като те мислят за тях от самото начало. И откакто помислят, те получават удостоверение на личните си мисли в света към тях.

Практика „ Болка, хайде да се опознаем! “

Готови ли сте да се изправите против болката си? Готови ли сте да я погледнете в очите?

Да, мъчително е и неловко, само че в това време е потребно!

Когато изпитвате болежка, вдишайте и издишайте през болката. Нека болката да бъде!
Вижте, каква е вашата болежка? Какъв цвят, аромат, форма, усет има? Дайте време и място на болката!
Кажете на болката: „ Усещам те! Ти си моята болежка! Аз те сътворих и ти давам време и място! “
Погледнете в болката, танцувайте с нея или просто седнете и слушайте звуците към нея!

Болката или ще изчезне, или ще стане доста по-слаба. Тази процедура е много ефикасна.


Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР