Физическата кондиция на Роберт Кубица не притеснява Уилямс, според думите

...
Физическата кондиция на Роберт Кубица не притеснява Уилямс, според думите
Коментари Харесай

След теста: Уилямс нямат съмнения за състоянието на Кубица


Физическата кондиция на Роберт Кубица не тормози Уилямс, съгласно думите на техническия шеф Пади Лоу. Той изрече позитивно мнение за представянето на поляка след края на тестванията в Абу Даби. Тимът от Гроув изпита за следващ път опциите на Роберт на пистата "Яс Марина ". За момента той наподобява любимец за мястото на отдръпналия се Фелипе Маса. 32 годишния водач кара по-рано през годината FW36 (модификацията на Уилямс за 2014) на "Силвърстоун " и "Хунгаро кръг ".

Кубица завъртя общо 128 обиколки в две полудневни сесии в Абу Даби, като в последния ден от тестванията реализира седмо време. Запитан дали Роберт може да издържи цяла спортна отдалеченост, Пади Лоу отвърна, че те въобще не се съмняват в това. "Роберт свърши страхотна работа. Много сме удовлетворени както от броя на обиколките, по този начин и от представянето като цяло. "

Лоу добави още, че полякът е водач с извънреден опит и доста способен в своята работа. Кубица излъчвал успокоение и убеденост, която всеки в гаража можел да усети, по тази причина и го харесвали. Техническият шеф на Уилямс изрече и цялостните си възторженостти за отдадеността, с която Роберт е преследвал своето завръщане във Формула 1, макар тежките пострадвания и последствия от неговата злополука през 2011.

Повече информация за Формула 1 можете да прочетете на уеб страницата formula1.sportal.bg


Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР