Фитнес маниакът Майк Шулц шокира последователите си в Инстаграм, публикувайки

...
Фитнес маниакът Майк Шулц шокира последователите си в Инстаграм, публикувайки
Коментари Харесай

COVID-19 не пожали и културист, след лечението мъжът се стопи

 Фитнес фанатикът Майк Шулц шокира почитателите си в Инстаграм, публикувайки своя настояща фотография след прекарана коронавирусна зараза, написа уеб сайтът Buzzfeed.

Мъжът, който е експерт по медицински грижи в американска болница, развил затруднения от болестта и се наложило да бъде шест седмици интубиран на апаратна вентилация.

През този интервал Майк, който може да се похвали със забележителна атлетична фигура, наподобяваща на планина от мускули, губи 22 кг. След фрапантното намаляване, тялото му наподобява кльощаво, а самият той е изстрадал и изтощен от заболяването.

Майк Шулц е почитател на културизма, не пропуща да спортува шест или седем пъти седмично.

На фотографията, оповестена на 11 май и споделена съвсем 30 000 пъти, той преди малко е приключил шест седмици в интензивно лекуване. Целта на фотоса е да покаже какъв брой съществени могат да са следствията за млад, квалифициран и здрав организъм без никакви болести, откакто се болести с ковид.

" Коронавирусът ми понижи белодробния потенциал заради пневмония. От осем седмици съм надалеч от приятелите и фамилията си. ", споделя Майк.

" Мислех, че съм млад, че вирусът няма да ме засегне. Знам, че доста младежи мислят като мен. Исках да покажа, че това може да се случи на всеки. Няма значение дали сте млади, остарели или имате здравна история. Заболяването може съществено да ви засегне. ", изяснява мъжът, преборил инфекцията.

Майк е приет в болница на 16 март с над 39 градуса температура и затруднено дишане. Седмица преди този момент той и приятелят му посетили Зимното празненство в Маями Бийч - огромен ЛГБТ фестивал. Поне 38 души са инфектирани с ковид по време на събитието, а трима са умряли.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР