Фитнес инструкторът Ричард Величков си докарва солидни доходи, продавайки опасни

...
Фитнес инструкторът Ричард Величков си докарва солидни доходи, продавайки опасни
Коментари Харесай

Ричи продава незаконни и опасни хапчета за отслабване! Маги Желязкова се отрече от него

Фитнес инструкторът Ричард Величков си докарва солидни приходи, продавайки рискови за здравето хапчета за намаляване, научи HotArena.

От няколко месеца носителят на купата „ Мистър София “ пробутва на наивните си клиенти продукта, който е неразрешен и може до сърцетуптене, инфаркт или инсулт , писа „ Уикенд “.

Хапчетата менте се вършат в незнайна фабрика някъде в Китай и съгласно осведомени има смъртни случаи в резултат на използването им . Дори в България преди година младо момиче умря, откакто ги употребява 2 месеца, което накара Министерството на здравеопазването и Агенцията по храни да сезират прокуратурата за разпространяването на рисковия артикул.

Хора от близкото обграждане на Ричи настояват, че той не залага единствено на физическите извършения в извайването на съвършената фигура. Освен че оказва помощ на богати хубавици да топят мазнини в залата, Величков им пробутва и „ вълшебни хапчета за намаляване “. Той продава добавките и посредством персоналния си уеб страница. По думите му те давали обезпечени резултати и смъквали по най-малко 5 кг. на месец.

Ричи продава таблетките на 30 лева, макар че ги купува за 3-4 $.

Една от най-хубавите приятелки на Ричи е някогашната манекенка и сегашна кореспондентка на Гала – Маги Сидерова, някогашна Желязкова. След старта на реалити шоуто тя изрази своята поддръжка към него, публикувайки обща фотография с благо обръщение, само че в следствие въпросният кадър бе заличен. Оттогава Сидерова мълчи на въпросите за Величков и наподобява, че желае да се отдръпне от него.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР