Фитнес инструкторът Ричард Величков го раздава голям мачо в къщата

...
Фитнес инструкторът Ричард Величков го раздава голям мачо в къщата
Коментари Харесай

Ричи Известното дължи успеха си на богати гейове

Фитнес инструкторът Ричард Величков го раздава огромен мачо в къщата на „ ВИП Брадър” на фона на Валентин Кулагин и Константин Трендафилов, само че в действителност дължи триумфа си на богати „ меки китки ".

„ Уикенд” написа, че мъжагата с плочките е муза на мнозина гейове, на които дължи и купата си от състезанието „ Мистър София”. След като се окичи с лентата, стана ясно, че Величков е цакал 3000 лв. за първото място. Наши хора освен потвърдиха подозренията, че купата е уредена, само че прибавиха и пикантна детайлност – не Ричард, а предприемач на междинна възраст, е извадил солидната сума. Апропо, самия уредник на състезанието бил изтъкнат столичен гей, въпреки да не съумял да се облажи с инструктора.

Величков почнал да въодушевява платежоспособни господа още като пристигнал в София преди няколко години. Повечето му клиенти са точно хомосексуални, а измежду бранителите му във „ ВИП Брадър” преди дни цъфна и гримьора Цецо Андреев, за който надали е нужно да прецизираме каквото и да било.

„ Не знам дали Ричи спи с мъже, само че несъмнено се възползва от техния интерес към него. Той се държи като типична златотърсачка – усмихва им се, демонстративно флиртува с тях, не отхвърля да го черпят с протеинов шейк. Всеки ден в залата идват най-малко по 10 педерасти, които търсят точно него. Май в действителност ще стане милионер до 2 години, но не с труд и акъл”, смеят се сътрудници на Величков от залата, в която работи – „ Пулс”.

Самият Ричи призна в Къщата, че в никакъв случай не е имал сериозна другарка. Причината била, че тя щяла да го разсейва от заветната му фантазия да стане богат мъж. Щял да си наемери гадже чак като стане милионер.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР