Фитнес инструкторът е бил уволнен и е получил категорична забрана

...
Фитнес инструкторът е бил уволнен и е получил категорична забрана
Коментари Харесай

Отстраниха от фитнесите на ”Пулс” Ричард Величков заради търговия с ”Липовон”

Фитнес инструкторът е бил уволнен и е получил безапелационна възбрана да влиза или да се приближава до обектите от уелнес веригата. Останалите чиновници даже са били предизвестени, че в случай че инцидентно го пуснат в някой от залите и СПА центровете, ще бъдат неотложно уволнени.
Най-вероятно протичащото се е в резултат на абсурда с продукта за намаляване, който той популяризира. Любомир Жечев, по-известен с присъединяване си в " Къртицата ", разгласява поредност от видеа, в които споделя за Ричард Величков и продукта му за намаляване, известен с името " Липовон ".

Във въпросните клипове Любомир Жечев по-подробно описа с обстоятелства и доказателства, че в действителност " Липовон " не е от Мексико и с изключение на всичко друго той е рисков за здравето. Според Жечев, Ричард нарушава закона, като продава добавката.

В изявление за " Трафик нюз " фитнес инструкторът упрекна влогъра в изнудване, с цел да се спре неприятната реклама против него. Той разгласява и преписка сред двамата, в която Жечев му желае 2000 лв.. В последна сметка се оказа, че хронологията не е действителна, защото бдителни почитатели на Ричард желаеха от него да покаже дали номерът е действителният на Любомир. Ричард обаче отхвърли.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР