Фирмите за частен капитал тихомълком подготвят средства, които да инвестират

...
Фирмите за частен капитал тихомълком подготвят средства, които да инвестират
Коментари Харесай

Частният капитал се подготвя за потенциални инвестиции в Националната футболна лига

Фирмите за частен капитал тихомълком приготвят средства, които да влагат извънредно в Националната футболна лига на Съединени американски щати, съгласно хора, осведомени с въпроса, като евентуално авансово изискване за позволение да имат дялове в тимове, които съставляват най-богатата професионална спортна лига в света.

Специална комисия от притежатели на НФЛ преразглежда разпоредбите за политиката на благосъстоятелност от предишното лято за създаване на подзаконови актове, които да ръководят евентуални частни финансови дялове. Едно условие, което се изследва от притежателите, е ангажимента, че институционалните вложители основават характерни за NFL фондове, съгласно трима души, осведомени по въпроса.

Поне две компании са почнали да изследват интереса на вложителите към NFL фонд, споделят тези хора. Футболната лига на мрежата е единствената северноамериканска спортна организация, която към момента не се е отворила за институционални вложения. Мейджър Лийг Бейзбол стана първата първокласн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР