Фирмите, които са номинирани и допуснати до участие във второто

...
Фирмите, които са номинирани и допуснати до участие във второто
Коментари Харесай

Подкрепете своите фаворити в Burgas Business Awards и в интернет

Фирмите, които са номинирани и позволени до присъединяване във второто издание наBurgas Business Awardsвече са ясни и всеки, който има предпочитание да поддържа своя любимец може да го направи. Гласуването става в страницата наBurgas Business Awardsвъв Facebook - кликнете

За гласове се смятат лайковете под фотосите на фирмите-участници. Бизнесът, събрал най-вече гласове във своята категория ще получи 12 точки, класираният на второ място 9 и надлежно, класираният на трето 6 точки. Точките от лайковете ще бъдат добавени към тайния избор на журито и ще образуват крайната оценка. Гласуването започва от през днешния ден и ще продължи до 10- ти февруари.

Секторите, в които ще се състезават номинираните са: опазване на здравето, селско стопанство и земеделие, хубост, мебелно произвеждане и интериорен дизайн, промишлен бизнес и вложения.Burgas Business Awards, с изключение на да окаже нужното самопризнание на бизнеса в Бургас и района, има за цел и да разпространява локалния бизнес, да подтиква, утвърждава и подкрепя компаниите, и в това време да даде опция да изпъкнат преимуществата им измежду съперници от цялата страната и от чужбина, да подкрепи техните амбициозни планове и да подчертава върху локалния капацитет и заложени цели за развиване.

Повече по тази тематика, както и детайлности за самото събитие и комисията по оценяване, чуйте в звуковия файл от Ваня Кирова от организаторитеBurgas Business Awards:
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР