Фирмите, което са санкционирани са ИНТЕР ТРЕЙД 2021 ЕООД, МС

...
Фирмите, което са санкционирани са ИНТЕР ТРЕЙД 2021 ЕООД, МС
Коментари Харесай

Нов списък санкционирани българи по ”Магнитски” - Вл. Горанов, Р. Овчаров, Н. Малинов

Фирмите, което са глобени са ИНТЕР ТРЕЙД 2021 ЕООД, Министерски съвет КОНСУЛТ ЕООД, Политическа партия " Русофили за възобновление на отечеството ", Нациовално придвижване русофили, TRILEMMA CONSULTING LTD E00D.

 

Имената са свързани с тежки систематични нарушавания. Едното е съветското лоби. Това, което видях за Горанов е, че фокусът е поради хазарта и ощетяване на българския бюджет с 600 000 лева по този начин, че тези пари да не отидат в бългаския бюджет, а в куфарчета, бе коментарът на адв. Михаил Екимджиев. Той сподели още, че измежду тези лица би трябвало да е и Иван Гешев, който поставя чадър над корупцията и корумпираните, поради което се постановат наказания по " Магнитски "

 

" Поласкан съм! Щом кучетата на моите врагове лаят по мен, значи съм на прав път... Нали е обвързвано с министерството на финансите на Съединени американски щати?! ", бяха първите думи на Александър Малинов.

 

Списъкът е обвързван с съветските ползи в България. Изхожда се от някаква съгласуваност в имената. Ще има последствия, разяснява и Тихомир Безлов.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР