Фирми за подбор на персонал търсят работници за селскостопански кооператив

...
Фирми за подбор на персонал търсят работници за селскостопански кооператив
Коментари Харесай

За 10,25 евро на час: Търсят мераклии от Пловдивско да берат...

Фирми за асортимент на личен състав търсят служащи за селскостопански кооператив във Франция. Работата е бране на броколи, карфиол и подбиране на картофи. За работата се заплаща 10,25 евро на час /бруто/, излиза наяве от обявата на една от компаниите. За опцията да припечелят някой лев зад граница към този момент интензивно се приказва в Първенец, откакто се появиха обявите.

Процедурата за кандидатстване е опростена, изясняват работодателите. Изискванията са умелост, устойчивост и физическа дарба, не се изисква опит и притежаване на език, изисква се мотивация, а съществуването на шофьорска брошура и персонален автомобил са преимущество.

Одобрените ще получат целогодишен трудов контракт с френски шеф, без такси и комисионни при изпращането на служащия, цялостно подпомагане при подготовка на документите. Работниците получават проведено настаняване за интервала на престоя, както и фирмена поддръжка и съгласуваност по време на престоя. Кандидатите обаче сами поемат транспортните си разноски до Франция.

Снимка: sinor.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР