Фирми от три контитента ще участват на изложение ВАКАНЦИЯ&СПА ЕкспоКомпании

...
Фирми от три контитента ще участват на изложение ВАКАНЦИЯ&СПА ЕкспоКомпании
Коментари Харесай

ОТ ТРИ КОНТИНЕНТА: Няколко фирми ще участват на изложение ,,ВАКАНЦИЯ&СПА`` Експо

Фирми от три контитента ще вземат участие на ревю ВАКАНЦИЯ&СПА Експо

Компании от три континента ще се включат в 40-ото издание на наближаващото туристическо ревю ВАКАНЦИЯ&СПА Експо.

,,От 13 до 15 март в Интер Експо Център на българските и задграничните гости продуктите си ще оферират изложители от Европа, Азия и Африка``, оповестяват уредниците.

„ Регистрираме растеж в интереса както към присъединяване, по този начин и към посещаване “, разяснява екипът на уредника Интер Експо Център за ревюто, което се организира с поддръжката на Министерството на туризма.

Благодарение на положените старания и комплексните благоприятни условия, които ревю ВАКАНЦИЯ&СПА Експо предлага, в залите ще разположат щандове компании от Европа, Африка и Азия. С артикули и услуги от всички сегменти на туризма, се включват участници от България, Мадагаскар, Гърция, Дубай, Турция, Сърбия, Индия, Алжир, Финландия, Монголия, Малдиви, Мавриций.

„ Наличието на компании от разнообразни точки на света, основава вероятности всеки участник да развива бизнеса си освен на национално и районно, само че и на световно равнище “, споделят уредниците.

Република Мадагаскар е държава-партньор на ревюто, което в последното си издание събра над 260 участници и 10 000 гости. Специално за ВАКАНЦИЯ&СПА Експо в този момент у нас ще дойде делегация, водена от Joel Randriamandranto – министър на туризма на четвъртия по величина в света острав, разполагащ с над 5080км. брегова линия. С групови участия се включват Сърбия и Алжир, посредством надлежно на Националната туристическа организация на Сърбия и Националния ръб по туризъм на Алжир.

Участието на компании от три континента подсигурява на присъстващите опцията да открият оферти за всеки сегмент от туристическия бранш. Хоризонтите за развиване, които ВАКАНЦИЯ&СПА Експо ще привлекат от 13 до 15 март в Интер Експо Център изложители и гости от национални и районни бордове по туризъм, браншови организации, туроператори и организации, специалисти, притежатели, мениджъри на хотели, SPA и уелнес центрове, бизнеси в голф, винения, кулинарния и младежкия туризъм, производители и снабдители на хотелско, спа и фитнес.

Едновременно с това визитата дава опция за наличие на поредност съпътстващи формати, повдигащи на дневен ред най-важните тематики за бранша.

„ Акценти в съпътстващата стратегия през предходната година бяха актуалните решения, професионалната реализация, маркетингът и рекламните похвати, мястото на марката и одобряването на туристически дестинации, фестивалите и културните събития и други “, припомнят уредниците.

Възможностите, които ВАКАНЦИЯ&СПА Експо предлага на участниците и посетителите, трансфораха формата във значимо събитие за всеки от туристическия бизнес на Балканите и Източна Европа. Изложението, посредством което марките и продуктите се развиват няколко десетилетия на интернационално равнище, ще отвори вратите си на 13 март.

Билетите за посещаване са налични на iec.urboapp.com. Мястото е Интер Експо Център.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР