Фирменият сайт не е само въпрос на имидж. Той може

...
Фирменият сайт не е само въпрос на имидж. Той може
Коментари Харесай

Предложете бърз фирмен сайт

Фирменият уебсайт не е единствено въпрос на имидж. Той може и да покачва продажбите. 

Как? На този въпрос дава отговор списание Inc.

" Да имате хиляди гости в уеб страницата си е отлично. Накрая обаче всичко се оказва обвързвано със основаването на диалози сред тях и бизнеса, коментирането, дейното взаимоотношение ", пишат създателите. " Каква е изгодата от влагането на мъчно извоювани пари в основаването на уебсайт и трафик, в случай че уеб сайтът в последна сметка не работи за повече продажби? ", споделят те. И показват, че съгласно проучване на американската компания Econsultancy от всеки 92 золара, изхарчени за маркетинг, който основава трафик в уеб страниците, едвам 1 $ в последна сметка е обособен за опит за провокиране на диалог сред бизнеса и хората.

" Има няколко тактики, с които противоположната връзка може да се засилва ", допълват те. И предлагат следното: 

Изтъкнете в уеб страницата си какъв брой неповторимо е вашето бизнес предложение . Ако оферирате безвъзмездна доставка, непрекъснато потребителско обслужване, понижения, тази информация би трябвало да стои в началната ви страница.

Посочете допустимо повече аргументи да ви се има доверие. Например мнения на клиенти, разкази на сътрудници, документи, подкрепени от парични суми гаранции, политики за сигурността на данните, участия на бизнеса в локални организации, участия в благотворителни и екологични начинания, лога на компании, сътрудничили сполучливо с компанията. Ако хората разпознаят едно само нещо в уеб страницата ви, на което към този момент имат доверие, това ще работи за вас.

Сложете и апели за деяние . С други думи, би трябвало да бъде явно и ясно какво желаете посетителите да създадат в уеб страницата ви. Ако задачата ви е да им предоставяте информация за контакт, тогава направете огромна бланка за противоположна връзка. Ако желаете посредством уеб страницата си да вършиме електронни продажби, направете пътя до тях оптимално елементарен и елементарен, единствено с няколко кликвания.

Продължава на страница 2.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР