Фирмата на сина на кмета на Батак Престиж Паунов“ ЕООД

...
Фирмата на сина на кмета на Батак Престиж Паунов“ ЕООД
Коментари Харесай

Опасни връзки! Фирмата на сина на кмета на Батак, регистрирана на адреса на екскметицата на Ихтиман

Фирмата на сина на кмета на Батак „ Престиж Паунов “ ЕООД, е записана на адреса на екскметицата на Ихтиман от Българска социалистическа партия Маргарита Петкова. Това откри инспекция на Фрог нюз.
Както медията ни заяви по-рано през днешния ден, кметът на Батак Петър Паунов от Българска социалистическа партия, е давал публични поръчки на компанията на сина си Крум, като по този метод семейството се е облагодетелствала с половин милион лв..

Любопитното е, че компанията е записана в края на 2009 година на адрес: Ихтиман, кв. „ Васил Левски “ бл. 1, ет. 4. По това време там е живеело фамилията на Маргарита Петкова, която е два мандата кмет на Ихтиман от 2003 до 2011 година В града упорите се приказва, че общината се е управлявала подмолно от брачна половинка на Петкова-Димитър Петков, прочут в района като Калитко. За него се твърди, че имал доста компании и където били парите, там бил и той. Не се изключва вероятността точно Димитър да стои и зад основаването и активността на „ Престиж Паунов “ ЕООД. В момента екскметицата на Ихтиман продължава да бъде авторитетна персона, защото е общински консултант в локалния парламент. Преди към три години тя продала жилището и той към този момент не се води на нея. Интересно би било проверяващите да открият, дали „ Престиж Паунов “ не е била ангажирана с публични поръчки и на територията на Ихтиман по времето, когато Маргарита Петкова е била градоначалник.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР