Фирмата, която вбеси премиера Бойко Борисов заради жалбата си в

...
Фирмата, която вбеси премиера Бойко Борисов заради жалбата си в
Коментари Харесай

Фирмата, вбесила премиера Бойко Борисов заради пътя Бургас-Слънчев бряг, клекна

Фирмата, която вбеси премиера Бойко Борисов поради жалбата си в Комисията за защита на конкуренцията (КЗК) срещу избора на реализатор поради обхода на Ахелой, наподобява е уверена да отдръпна тъжбата си, става ясно от думите на районния министър Николай Нанков. Ако това се случи Агенция „ Пътна инфраструктура ” (АПИ) ще може незабавно да подпише контракт и четирилентовото шосе до Слънчев бряг би трябвало да е готово за идващото лято. Така даде обещание министър председателят Бойко Борисов, написа Флагман бг. „ Имаме уверението, че в границите на идващите няколко седмици ще бъде оттеглена жалбата “, сподели Нанков.

Припомняме, че при последното посещаване на Бойко Борисов в Бургас – на 9 юли, Борисов бе очевидно обиден и употребява медийното внимание, с цел да размаха пръст против компанията.

„ Надявам се компанията, която към този момент година ни апелира, щото и пари, и планове – всичко има да отдръпна жалбата си. Ако тази седмица се оправи кметът (поглежда към Димитър Николов, б.а.) и падне обжалването, следващата година по това време ви давам обещание, че ще е подготвен този път. Но не зависи от нас! От компанията зависи. Мога да ви кажа и името й – отидете да се разправяте с нея. Това е единственият проблем – пари, планове, организация, 24-часова работа – подготвени сме следващата година по това време да го открием, само че ни спират”, съобщи тогава Бойко Борисов и наподобява даде мандат на кмета на Бургас Димитър Николов и районния министър Николай Нанков да беседват с представители на компания. Разговорите май да дали резултат.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР