Фирмата, която съм основал с трима приятели, е основана с

...
Фирмата, която съм основал с трима приятели, е основана с
Коментари Харесай

Васил Терзиев пред bTV: Нямам никакви зависимости

„ Фирмата, която съм основал с трима другари, е учредена с наши персонални спестявания и пари от клиенти. Никакви пари, никакви куфарчета, нищо, от което се изговори, нямам никакви зависимости. Не мисля, че може да има подозрения за моите демократични полезности “, сподели претендентът за кмет на София, повдигнат от Политическа партия, Демократична България и „ Спаси София “ Васил Терзиев в предаването „ Лице в лице “. 

Днес повече от през вчерашния ден сме уверени, че идващият кмет на София ще е Васил Терзиев, сподели Кирил Петков

Коментарът му е във връзка информация за връзки на негови родственици с някогашната „ Държавна сигурност “. 

„ Беше ясно от ден едно, че ще бъде съществена линия на офанзива, само че един човек би трябвало да бъде съден по делата. Моите каузи са много забележими от години, както и убежденията ми за какъв вид България и българи се боря. Няма въпрос, от който да се опасявам. Трябва всичко да бъде поставено на масата, задавали са ни всевъзможни неуместни въпроси и не се опасявам “, добави Терзиев.

По думите му той се бори за демократично общество. 

Крайният период за регистрация на претендентите е 26 септември

„ Най-голямата ни борба е била да убедим софиянци, че има смисъл да бъдат ангажирани и да имат религия, че нещо може да се промени. Да успеем да изградим демократично общество, да променим културата, настройките ни, да не бъдем жертви, а да бъдем по-позитивни. В такова общество желая да живеем, както и нашите деца. Не одобрявам настоящото статукво на обезверени хора. Можем доста повече и ще го реализираме “, разяснява претендентът за кмет на София Васил Терзиев. 

Според него решенията би трябвало да се взимат там, където са проблемите. 

Вотът за общински съветници и за кметове ще е на 29 октомври

„ Районните администрации покрай хората, интензивно гражданско присъединяване, намиране формат, в който жителите през публични препоръки или други формати да бъдат на масата, по-голяма бистрота за работата на общината, защо разходва запас и до каква степен са всички планове “, добави Терзиев. 

По думите му би трябвало да се усъвършенства взаимоотношението на жителите с общината и районните администрации.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР