Фирмата-изпълнител, която към момента разширява трасето, превръщайки го в 6-лентов

...
Фирмата-изпълнител, която към момента разширява трасето, превръщайки го в 6-лентов
Коментари Харесай

Бургазлии, не ползвайте ул. „Одрин”, ремонтът ще приключи в края на годината

Фирмата-изпълнител, която все още уголемява трасето, трансформирайки го в 6-лентов път, моли за схващане, с цел да приключи в период дейностите. В противоположен случай може да се наложи улицата да бъде затворена за придвижване

Строителната компания, която от септември насам ремонтира и уголемява интензивно основният ул. „ Одрин ” в Бургас, излезе с апел към жителите на Бургас: „ Ако е допустимо, избягвайте да преминавате по улицата до края на годината, с цел да можем по-бързо и по-лесно да си свършим работата и да възобновим правата, тъй че тя да бъде комфортна за всички вас ”, молят „ ИнфраЕксперт ” АД.

Крайният период за осъществяване на поръчката, която е по европейски план, е 31 декември, а все още, поради ежедневния трафик, който минава по ул. „ Одрин ”, дейностите се бавят, образуват се непотребни тапи, а с тях се основават и предпоставки за произшествия, защото улицата е на процедура строителна площадка.

От компанията са безапелационни, че е излишно да се употребява тъкмо в този момент тъкмо този маршрут, защото секторът, който сега е в ремонт, се намира на процедура по средата на улицата. В този смисъл е напълно допустимо и даже целесъобразно той да се заобикаля посредством обходните направления, а точно - ул. „ Крайезерна ” и бул. „ Янко Комитов ”, всеки от които стига до едно и също място - кръговото кръстовище край КАТ.

ул. „ Одрин ” напълно скоро ще бъде с три ленти във всяка посока и по този метод ще стане една от най-удобните пътни артерии за излаз от Бургас в посока северозапад. За да стане това обаче в период и даже по-бързо, е належащо фактически той да се употребява по-малко от в този момент от бургазлии. От „ ИнфраЕксперт ” АД знаят добре, че там има настоящи бизнеси, които всеки ден се нуждаят от достъп до обектите си. И по тази причина при сегашния ремонт са планувани местни пътища, които да се употребяват от работещите. Отделно с това и от бул. „ Янко Комитов ”, и от ул. „ Крайезерна ” те могат да доближат до работните си места.



За страдание до приключване на крайния период за ремонта, остават почти 40 дни. До 31 декември 2023 година правата би трябвало да е пусната в употреба, а все още се прави замяна на ВиК инсталациите по цялото продължение. По план е планувано още към пътя да се изградят тротоари, зелени площи, както и паркинги, свързани с основния път с местни придвижвания за по-лесен достъп до другите бизнеси, скалдове и бази по улицата.

За да се случи обаче всичко това, е нужно в действителност да не се пътува по „ Одрин ”: в околните дни, в случай че фактически не е неотложно. В противоположен случай е допустимо улицата да бъде затворена за същия период, с цел да могат да се приключат в период строително-монтажните работи. А това е фактически неприятна опция за бургазлии.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР