Фирмата Хидравлични елементи и системи АД - водещ производител на

...
Фирмата Хидравлични елементи и системи АД - водещ производител на
Коментари Харесай

Хидравлични елементи и системи увеличи продажбите с 46.30%

Фирмата " Хидравлични детайли и системи " АД - водещ производител на бутални, телескопични и плунжерни хидравлични цилиндри в Източна Европа, сподели по-слаби резултати за продажбите през август от плануваните. Тя регистрира продажби за осмия месец в размер на 6.96 млн. лв. и с струпване от началото на годината общо за 65.04 млн. лв.. Това съставлява растеж от 46.30%, но в съпоставяне със същия интервал на предходната година.

Припомняме, че мениджърите на предприятието в Ямбол чакаха доходи от 7.26 млн. лв. през август, както и ръст на продажбите за осемте месеца от 46.98% на годишна база. 
" Хидравлични детайли и системи " разгласи временен финансов резултат за месеците юли и август - брутна облага в размер на 1.72 млн. лв.. Между януари и август положителният финансов резултат е 8.79 млн. лв.. Това значи покачване на облагата с 42.65% по отношение на осемте месеца на 2021 година.
Мениджърите на " Хидравлични детайли и системи " предвиждат продажбите през септември на обща стойност 7.60 млн. лв., а като разследване от това растежът на приходите с струпване от началото на годината да бъде 42.40% в съпоставяне със същия интервал на предходната година.

Предприятието в Ямбол проектира, създава и обслужва хидравлични цилиндри. Компанията работи основно по поръчки на клиенти със специфицирани параметри на цилиндрите, количество и периоди на доставка. Продуктите на компанията се влагат в производството на:

-Товаро-разтоварни машини (кранове, мото и електрокари, самосвали, саморазтоварни ремаркета).

-Селскостопански машини (комбайни, трактори).

-Строителни машини (багери, булдозери, челни товарачи, бетонобъркачки, повдигащи платформи).

-Комунални транспортни машини и други.

" Стара планина холд " АД управлява 64.53% от капитала на " Хидравлични детайли и системи " АД. Пенсионните фондове на " Алианц България " АД имат общо 11.82%, а " Славяна " АД - 8.28% от акциите с право на глас. Свободно търгуваните на БФБ бумаги са над 3.6 млн. броя.

 
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР