Фирма “Юлен АД стартира кампания от 01.07.2022 г. за консултантска

...
Фирма “Юлен АД стартира кампания от 01.07.2022 г. за консултантска
Коментари Харесай

“Юлен АД” стартира процедура за екологичен кoнсултант -

Фирма “Юлен ” АД започва акция от 01.07.2022 година за консултантска активност по всички екологични въпроси.

“Търсим дипломиран екологично насочен екип, който да обича флората и фауната, да ни оказва помощ и работи с нашите еколози за предварителна защита и отбрана на другите биологични типове. Основна тематика ще бъде и мръсният въздух в града и битката с него, както и усилване на енергийния микс към възобновима сила и реализиране на задачата за нулев карбонов отпечатък. Допълнителни тематики на които ще се обърне внимание са безразборните пасища и резултата им върху природата и хабитата на локалните животни.

Компанията желае дружно да се погрижим за застрашените типове и да им предоставим добра среда за живот и всичко това да е в да е в симбиоза с нашия ски курорт и гостите му ”, оповестиха от “Юлен ” АД.

За задачата е належащо претендент фирмите да показват планове, по които са работили в последните 3-години удостоверяващи техния опит, да имат положителни знания за локалното и европейското екологични законодателство и да имат желанието да срещат посетителите по какъв начин могат да живеят в баланс с природата и да способстват за нейното запазване.

„ Юлен ” АД е сертифициран по стандарт ISO 14001:2015 за ръководство на околната среда. В тази връзка компанията обръща съществено внимание на опазването на околната среда, в частност ръководство на отпадъците. Затова е създадена и внедрена система за разделно събиране на отпадъците от опаковки от 2012 година Банско стана първият зимен курорт, който забрани потреблението на пластмасови произведения на територията на ски зоната от 2018 година и я размени със стъкло и рециклируема хартия.

Банско е съвременен ски курорт от ново потомство, който желае да даде на посетителите си съвършена среда за целогодишен туризъм, само че всичко това да е изцяло съобразено с салдото на природата ни и най- новите практики за стабилно развиване.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР