Фирма Север Експорт ООД – повече от 20 години водещо

...
Фирма Север Експорт ООД – повече от 20 години водещо
Коментари Харесай

ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги връчи зелен сертификат на Север Експорт ООД

Фирма Север Експорт ООД – повече от 20 години водещо име в националната и локална рибопреработвателна индустрия и дистрибуция се причисли към общността на „ зелените “ компании в България.

Сертификатът, удостоверяващ потреблението на 100 % сила, генерирана по екологичен път, беше предаден на Полина Харасимова – Маркетинг управител в Север Експорт от Албена Лазарова – търговски шеф в ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги и Деница Николова – управител продажби.

Фирма Север Експорт е специалист в своя отрасъл, дълготраен клиент и почитан сътрудник на енергийния търговец.

Ориентирана към произвеждане и търговия с риба и рибни произведения от висок клас, Север Експорт държи на контрола на качеството, за това работи в изискванията на затворен цикъл при локалния рандеман и единствено с потвърдили се във времето задгранични дистрибутори при импорт.

Изборът да употребява напълно зелена сила е част от политиката на Север Експорт за чиста природа и бъдеща гаранция за качество на предлаганата от компанията продукция.

ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги предизвиква производството и търговията с електрическа енергия, генерирана по екологичен метод.

Компанията издава удостоверения за зелена сила в увещание на това, че продадената електрическа сила е създадена напълно от възобновими източници.

Документът се базира на Гаранции за генезис, издадени от Агенция за стабилно енергийно развиване, които се трансферират на името на клиента в регистъра на Агенцията.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР