Фирма ПИМК“, която строи стадион Христо Ботев“ даде яснота около

...
Фирма ПИМК“, която строи стадион Христо Ботев“ даде яснота около
Коментари Харесай

Ботев се завръща на Колежа от януари, цялата козирка готова в края на март

Фирма „ ПИМК “, която строи стадион „ Христо Ботев “ даде изясненост към строителството на оборудването. От изказването излиза наяве, че от януари тимът на Ботев ще може да играе на „ Колежа “, а цялата козирка ще бъде подготвена в края на март.
Прочетете още
„ Продължава всекидневно работата по стадион „ Христо Ботев “ взаимно с „ ПИМК “ и проджект мениджърите от „ PM Project Management ”.

Към днешна дата всички действия свързани с недодялан градеж са завършени.

Хидрозиолациионните покрития на трибуните на браншове „ А “, „ Б “ и „ В “ са изпълнени. До края на месец Септември ще бъде завършен и бранш „ Г “ и ще се слагат всички външни и вътрешни дограми.

През средата на Август стартира монтаж на огради, парапети и ръкохватки, както и подготовка на ВиК и Ел инсталациите към постройката за полагане на асфалтовата настилка.

Довършителните работи вътре в постройката са приключени на 60%.
Фасадата ще бъде подготвена през средата на Октомври, след което стартира еволюционен монтаж на стоманена козирка – стадий I, над трибуните. Очакваме да бъде приключена най-късно до края на месец Декември 2022 година.

След извършена среща във Вторник, 30 Август 2022 година с кмета на град Плвдив, господин Здравко Димитров, в която участвахме ПИМК взаимно с проектантите, представители от почитателите на клуба и надзора, бяха конкретизирани значими елементи, след които чакаме финалните плановете да бъдат предадени на изпълнителя до началото на идната седмица.

Компанията ни възнамерява с обезпечените 12 милиона от община Пловдив да построи 100% от покривната железна структура на стадион „ Христо Ботев “ до края на месец Март 2023 година.

Важно!
Стадионът би трябвало да бъде въведен в употреба за Ефбет лига в края на Декември – началото на Януари, като се надяваме клубът да стартира провеждането на другарските си срещи още от Януари, в Колежа – нашия дом. През Април, когато стартира втория полусезон, тима обезпечено да играе срещите си на него.

Юли и Август 2023 година, когато са европейските шампионати, нека да участваме там, сме сигурни, че нашият обичан тим ще бъде в дома си и ще има най-модерния стадион в България.

Желанието на всички, които са част от строителството на стадион „ Христо Ботев “ е същото като на почитателите на тима – оптимално бързо „ Ботев “ Пловдив да заиграе домакинските си срещи в своя дом, а „ ПИМК “ се грижи това да стане безвредно, качествено и в период. “
 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР