Фирма на общинския съветник от Приморско Стоян Василев е купила

...
Фирма на общинския съветник от Приморско Стоян Василев е купила
Коментари Харесай

Изненада: Общински съветник от Приморско е новият собственик на Алепу Вилидж!

 Фирма на общинския консултант от Приморско Стоян Василев е купила " ГБС Турс ", която има правото на градеж на курортния комплекс " Алепу Вилидж ". Това заяви самият Василев.

Сделката е подписана през вчерашния ден и към момента не е отразена в Търговския указател. Според думите на Василев от през днешния ден компанията към този момент се споделя " Блек сий фемили резидънс ". Той отхвърли да назове сумата, против която е купил компанията от " Главболгарстрой ".

Докато съдът към момента не е решил каква ще е ориста на строителното позволение, Василев има намерение да се срещне с представители на туристическия отрасъл, НПО-та и локалната общност, с цел да разиска допустим метод планът да бъде завършен. Той стартира като създаване на подпорна стена на свлачище в южния завършек на плажа на Алепу, само че на идващия стадий се оказа, че в него има и вилно населено място, оповестява.

Според Василев укрепването е изиграло своята роля и е отстранило към този момент свлачището и не му се има вяра съдът да изиска премахването на издигнатото до момента. Това би означавало свлачището още веднъж да се засилва, т.е. пътят още веднъж да пропадне и да се засегне и пречиствателната станция, която е в съседство.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР