Фирма Камеко“ оспорва имот, който е преписан на обявеното в

...
Фирма Камеко“ оспорва имот, който е преписан на обявеното в
Коментари Харесай

Фирма гневна за преписан на ЦСКА имот

Фирма „ Камеко “ оспорва парцел, който е преписан на оповестеното в неплатежоспособност сдружение ПФК ЦСКА АД. Нивите в град Бяла са включени в разпределението на 8-те милиона лв., които елитният ЦСКА би трябвало да заплати.
„ Административният и Върховният административен съд, признаха, че ЦСКА погрешно е бил записан като притежател по анулиран организационен проект на зоната в гр. Бяла – твърди компанията. – Въпреки 4 правосъдни решения в процеси с присъединяване на ЦСКА, синдикът към момента се пробва да продаде непознатия парцел. Молби за предотвратяването на тази противозаконна продажба са изпращани неведнъж още преди началото на продажбата на синдик Милева.
Ако все пак това се стигне до продажба, пораждат основателните въпроси – какъв е този синдик, който не признава правосъдните решения? Съдебните решения значат ли нещо? Ако с 4 правосъдни решения е прието, че ЦСКА не има непознат парцел и все пак го продаде, то над закона ли е ЦСКА? Ако притежателят на един парцел има 4 правосъдни решения в негова изгода, само че се допусне да му продадат парцела, какъв смисъл има въобще да водим каузи и каква е действителната стойност на едно правосъдно решение? Ние правова страна ли сме и какъв е смисълът от правосъдната система? “
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР