Фирма Евроканал ЕООД е утвърден с годините, надежден партньор на

...
Фирма Евроканал ЕООД е утвърден с годините, надежден партньор на
Коментари Харесай

Евроканал е лидер в отпушването на канали и дъждоприемни шахти в София

Фирма Евроканал ЕООД е одобрен с годините, благонадежден сътрудник на Столична община (СО) по дейностите с разчистване и отпушване на дъждоприемни шахти и канализационни мрежи, профилактика и поддръжка на помпени станции на подлези и тунелни уреди в града. Столичен Инспекторат и Дирекция „ Аварийна помощ и Превенция " регулярно разпореждат на компанията планови и спешни почиствания, отпушване и отводняване на канали.

Отводняването на пътните платна на улици и булеварди от дъждовната вода е проектирано и изпълнено чрез дъждоприемни шахти. На територията на града има над 35 хиляди такива шахти и тяхното от време на време разчистване е гаранция за по-малко проблеми при проливни дъждове.

Евроканал - с експертиза и опит за всевъзможни градски обекти

почиства от време на време и утайниците на помпените станции на Лъвов Мост, Тунелът на улица „ Житница " под бул. „ Цар Борис III ",Подлезът на бул.Тодор Каблешков и бул. България. При проблеми в работата на тръбни трасета, същите се диагностицират с видео камери. При установени недостатъци, компанията прави строително монтажни действия по тяхното премахване. Такива планове са парковото пространство пред НДК, подлеза на бул. България и Т. Каблешков, Градската градина и доста други

Лицензи и документи на компанията

Фирмата е потвърдила огромната си отговорност в опазването на околната среда като е внедрила в работата си система във връзка с нейното запазване - Сертификат ISO 14001:2015. Стриктно се съблюдават и наредбите на Министерството на околната среда и водите,като компанията е лицензирана с документ N12-РД-1454-03/03.12.2019 година за осъществяване на действия по събиране и превозване на боклуци (код Т) на територията на цялата страна, според член 12, алинея 2, т. 3 от закона за ръководство на отпадъците.

Следвайки своята отговорност пред чиновници и клиенти, Евроканал е интегрирала в своята работа и Сертификат BS OHSAS 18001:2007. А точно: система за ръководството на здравето и без¬опасност в работна среда и Сертификат ISO 9001:2015 - внедряване на система за ръководство на качеството.

Фирма „ Евроканал " ЕООД е вписана в централния професионален указател на строителя с Удостоверение № IV- TV 010114 и работи на огромни инфраструктурни градежи от благоустройствената инфраструктура, хидротехническото стро¬ителство и опазването на околната среда,както и градежи от високото строителство и прилежащата му инфраструктура (съгласно Удостоверение № I - TV 021523).

Фирмата е в договорни взаимоотношения с Лукойл България, ОМВ, ТВ Фантастико, Билла България, Петрол АД, като извършва действия по разчистване, профилактика и измиване на изгребни / септични / ями; отпушване, диагностика и разчистване на тръбни мрежи, разчистване на КМУ и мазнино уловители.

Фирмата е сътрудник с Дънди Прешъс Метълс Челопеч ЕАД и Дънди Прешъс Метълс Крумовград ЕАД изпълнявайки действия по промишлено разчистване на уреди, шламови утайници на сондажни площадки, резервоари, буферни баки, шахти, пречиствателни станции, био басейни и хвостохранилища. Посредством машини с високо налягане и специфични вибро и фрезоващи дюзи компанията почиства калциеви и органични отлагания в напорни тръбопроводи за оборотни води, тръби за меден концентрат и трасета на руднични води.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР