Фиорентина спечели с 3:2 втората среща с Брага и с

...
Фиорентина спечели с 3:2 втората среща с Брага и с
Коментари Харесай

Фиорентина трябваше да прави пълен обрат срещу Брага

Фиорентина завоюва с 3:2 втората среща с Брага и с общ резултат от 7:2 не престават напред в Лигата на конференциите. Нидерландският отбор взе преднина от две попадения посредством Андре Кастро (17’) и Алваро Джало (35’), само че “виолетовите ” направиха цялостен поврат с голове на Роландо Мандрагора (37’), Рикардо Сапонара (58’) и Артур Кабрал (83’).

Футболистите на Артур Жорже поведоха в 17-ата минута, когато Андре Кастро съумя да се възползва от един рикошет и с невисок удар вкара за 1:0. Джало повиши на 2:0 малко след приключването на половин час игра, когато откри топката доста компактно и съумя да се разпише.

Футболистите на Винченцо Италиано съумяха да понижат в ответната офанзива с попадение на Роландо Мандрагора. Те вкараха ново попадение съвсем незабавно след началото на втората част посредством Артур Кабрал, само че то бе анулирано след обзор на обстановката с ВАР. Сапонара въпреки всичко съумя да вкара второ попадение в 58-ата минута, когато той се вряза в наказателното поле и след положително отиграване откри мрежата. Пълният поврат за Фиорентина бе приключен в 83-ата минута, когато Джакомо Бонавентура центрира чудесно и Кабрал вкара още веднъж, само че този път съдията зачете попадението му.

Така в последна сметка с общ резултат 7:2 Фиорентина продължава напред в Лигата на конференциите.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР