Фиорентина си гарантира пролетен футбол в Европа с победа с

...
Фиорентина си гарантира пролетен футбол в Европа с победа с
Коментари Харесай

Фиорентина ще играе в Европа и през пролетта

Фиорентина си подсигурява пролетен футбол в Европа с победа с 2:1 над Истанбул Башакшехир, с която италианците и турците се изравниха на първото място в група " А " на шампионата Лига на конференциите.

Двата тима са с 10 точки и ще се надпреварват за първото място в последния кръг.

Даниел Алексич даде преднина на Истанбул Башакшехир в 15-ата минута, само че Фиорентина стигна до цялостен поврат с попадения на сръбската си звезда Лука Йович. Той се възползва от две асистенции на Кристиан Куамен в 26-ата и 62-та минута, оформяйки крайното 2:1 във Флоренция.

Виляреал не съумя да вземе семейството си на Апоел Беер Шева, откакто двата тима приключиха наедно 2:2. Испанците са сигурни първенци в група " С " с 13 точки, следвани от Лех Познан с шест, Апоел с четири и Аустрия Виена с две. Поляците и австрийците приключиха наедно 1:1.

Ница пък оглави група " D " с победа с 2:1 над досегашния водач Партизан. Никола Пепе и Марио Лемина вкараха по един гол в двете полувремена и дадоха преимущество на французите в директните дуели против сърбите, защото двата тима са равни с по осем точки.

Вторият мач от групата сред Словацко и Кьолн, които са с по четири точки, бе отсрочен поради гъста мъгла в Чехия. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР