Фиона Брус е виждала всичко по време на 35-годишната си

...
Фиона Брус е виждала всичко по време на 35-годишната си
Коментари Харесай

Фиона Брус си спомня ужасяващата грешка на Antiques Roadshow, която е твърде брутална, за да бъде излъчена

Фиона Брус е виждала всичко по време на 35-годишната си кариера, само че не доста моменти са я оставили толкоз ужасена, колкото един гаф на Antiques Roadshow.

Телевизионната звезда неотдавна си спомни сцена от емблематичното шоу, която в никакъв случай не е била излъчена, защото е била „ прекомерно жестока “ – само че тя твърди, че би станала „ страхотна телевизия “. Фиона стоеше и гледаше по какъв начин на един безпаричен човек се споделя бруталната истина за драгоценен предмет, който той искаше да бъде оценен.

Разговаряйки с The Guardian, тя си спомни, че разчувствуван, изтънчено облечен мъж дошъл на снимачната площадка, с цел да показа стъклена бутилка, която купил за £1000 от антикварен магазин. Но нещата станаха малко неуместни, когато специалистът по стъкло в шоуто прегледа „ антиката “ – и нещата взеха неуместен поврат.

Те споделиха на притежателя: „ Страхувам се, че това е празна бутилка от зехтин. Tesco, към 2008 година Изобщо не коства нищо. Фиона знае, че макар че случаят щеше да накара феновете да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР