Финтех компанията за управление на активи Ethic обяви, че принц

...
Финтех компанията за управление на активи Ethic обяви, че принц
Коментари Харесай

Меган и Хари подхванаха нов бизнес

Финтех компанията за ръководство на активи Ethic разгласи, че принц Хари и Меган, херцогинята на Съсекс, са станали сътрудници в компанията, предава Forbes.

Компанията, чието седалище се намира в Ню Йорк, се занимава с ръководство на активи, спазвайки правилата на екологичното, общественото и корпоративното ръководство.

Влизането в бизнеса на принц Хари и Меган Маркъл цели да насочи вниманието към вложенията в устойчиви планове.

Двойката е вложила в Ethic по-рано през тази година. „ Работейки дружно, се надяваме да осведомяваме, образоваме и вдъхновим всеобхватни дейности по отношение на някои от най-значимите и определящи проблеми на нашето време ”, показват от компанията.

Засега не се показва какво тъкмо ще прави двойката в новото си начинание. Хари и Меган споделят пред Dealbook, че се надяват тяхното замесване в плана „ да помогне за демократизиране на вложението, правейки хората по-съзнателни във връзка с изборите им ”, тъй че да влагат в устойчиви компании.

Ethic е учредена през 2015 година, като оказва помощ на потребителите елементарно да наблюдават вложенията си в планове лежащи на правилата на екологичното, общественото и корпоративното ръководство (ESG).

Компанията се концентрира главно върху финансови съветници на територията на Съединени американски щати, които ръководят парите на своите самостоятелни клиенти.
 6 шокиращи неща, които Меган и Хари разкриха пред Опра (ВИДЕО) 6 шокиращи неща, които Меган и Хари разкриха пред Опра (ВИДЕО)
Дългоочакваното изявление с Меган Маркъл и принц Хари най-сетне беше излъчено в Съединени американски щати. Както се очакваше, херцогът и херцогинята на С...

През последната година, Ethic е нараснала тройно активите под ръководство, достигайки сумата от 1 милиарда $.

ESG вложенията станаха изключително известни напоследък измежду високопоставени фигури като Хари и Меган.

Анкета на ErnstYoung от 2020 година сочи, че повече от половината вложители понастоящем залагат на ESG артикули, което е двоен скок по отношение на миналата година.

Анкетата разкрива, че останалите ръководещи сдружения на пазара не се преценяват с високото търсене на сходни услуги, макар, че 88% от интервюираните желаят техният финансов консултант да вкара ESG практики в процеса по взимане на решения за вложения.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР