Финландското студио Remedy Entertainment не е най-продуктивния гейм издател в

...
Финландското студио Remedy Entertainment не е най-продуктивния гейм издател в
Коментари Харесай

Remedy ще издава по една нова игра на година

Финландското студио Remedy Entertainment не е най-продуктивния гейм издател в света, само че пък в тази ситуация количеството идва за сметка на качеството. Доказали са го във времето, за последно с Control. Изглежда обаче тактиката им във връзка с издателския им бизнес ще се промени в бъдеще. Това се отбелязва в постоянния финансов доклад на компанията за фискалната 2022, в който се показва, че Remedy Entertainment имат намерение да почнат да издават по една нова игра на година. Това написа в доклада изпълнителният шеф на компанията Терро Виртала.

„ Пътната ни карта в средносрочен проект към този момент е заложена и ние се концентрираме изцяло над осъществяването на плановете ни във връзка с плануваните към сегашния миг заглавия. Ключови за растежа ни в идващите години ще се явяват вложенията, които вършим в екипите ни, гейм енджина Northlight и съпровождащия го набор от принадлежности и вътрешната разработка. Планираме също по този начин да публикуваме по една нова игра на година, започвайки този развой от 2023, дружно със съответното платено и гратис в допълнение наличие “, показва Виртала.

Обявените от Remedy планове съответстват със заложените проекти на студиото в последните две години. Те анонсираха работата по Alan Wake 2, като обявиха, че играта към този момент може да се изиграе от край до край. Това ще е първият сървайвъл хорър на студиото и би трябвало да се появи по-късно тази година. Заедно с това те работят по модифицирани версии на първите две игри от света на Max Payne, мултиплейърен план от света на Control с името, както и по Control 2.

Коментирайте публикацията в нашите. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във, и ни последвайте в и или изтеглете приложението на Kaldata.com за, и!
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР