Финландският премиер отново е изправена пред гневни критики в родината

...
Финландският премиер отново е изправена пред гневни критики в родината
Коментари Харесай

Опозиционери искат финландския премиер да направи тест за наркотици след видео от див купон

Финландският министър председател още веднъж е изправена пред гневни рецензии в родината си, откакто изтекло видео сподели Санна Марин на див ваучър.

На фрагментите, за които се счита, че са взети от обществените медии, тя и другари, в това число финландски звезди, танцуват и пеят.

Марин се сблъска с рецензии от опозиционни партии, като един от водачите даже настоя министър председателят да си направи тест за опиати. Риика Пура прикани Санна Марин непринудено да даде проба, заявявайки, че над нея тегне „ сянка на подозрение “.

Други политици също подлагаха на критика финландския министър-председател, тъй като държанието й карало медиите да приказват за купоните й, вместо за по-важни вътрешни проблеми.

36-годишната Марин отхвърли да приема опиати, като сподели, че пие единствено алкохол и просто обича да купонясва " по избухлив метод ".

Най-младият министър председател в света не крие, че е празненство насочена и постоянно е снимана на музикални фестивали и в нощни заведения. Това нееднократно е попадало във фокуса на медиите и публичното внимание на жителите на Финландия.

Finland’s Prime Minister is in the headlines after a video of her partying was leaked today.

She has previously been criticized for attending too many music festivals & spending too much on partying instead of ruling.

The critics say it’s not fitting for a PM.
— Visegrád 24 (@visegrad24)

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в!
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР