Финландската компания HMD Global възроди немалко легендарни телефони Nokia. А

...
Финландската компания HMD Global възроди немалко легендарни телефони Nokia. А
Коментари Харесай

HMD Global продължава носталгичната серия с легендарния смартфон Nokia 2010

Финландската компания HMD Global възроди значително именити телефони Nokia. А съгласно най-новата информация, можем да чакаме появяването на още един добре прочут модел. Това е клетъчният телефон Nokia 2010, който се чака да излезе при започване на 2019 година.
Gizmochina заяви, че новото мобилно устройство се чака да получи същата софтуерна платформа каквато употребяват и другите представители на Nokia Classics . Но с помощта на партньорската стратегия на HMD и Фейсбук, телефонът ще може да работи с месинджъра WhatsApp и с Фейсбук клиента. Едновременно с тази неофициална информация бе оповестена и фотографията на този телефон. Gizmochina прецизира, че това може и да не е формалният дизайн на Nokia 2010 (2019) .

Оригиналният Nokia 2010 излезе на пазара още през 1994 година. А неговият освежен модел би трябвало да излезе за 25-годишнината от появяването на първия мобилен телефон. Новият Nokia 2010 ще има леко освежен дизайн, пъстър екран и с немислимата в предишните години поддръжка на актуалните LTE мобилни мрежи от четвърто потомство.

Това е третият телефон от серията Classics и се чака да има модели с черен, жълт и червен цвят на корпуса.

Сега мнозина се питат, дали HMD Global няма да възроди и бизнес серията Nokia 9xxx?
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР