Финикийският зодиак е съставен от 7 знака, съответстващи на седемте

...
Финикийският зодиак е съставен от 7 знака, съответстващи на седемте
Коментари Харесай

Отворете Си Очите С Помощта На Древната Мъдрост! Уникалният Финикийски Хороскоп Ще Ви Разкрие Неподозирани Истини!

Финикийският зодиак е формиран от 7 знака, съответстващи на седемте дни на седмицата.

Родените в понеделник: Илуит
Родените във вторник: Илату
Родените в сряда: Рахмают
Родените в четвъртък: Арцаят
Родените в петък: Астарит
Родените в събота: Котаруит
Родените в неделя: Рашапуит


Да се родиш в понеделник, съгласно вярванията на финикийците, е обвързвано със основаването на нещо ново и перспективно.

Родените на този ден са били способни да градят ново без да се опират на остарялото, те са могли да гледат в бъдещото, абстрахирайки се от предразсъдъците и традициите.

Недостатък на родените на този ден е неналичието на " фундаментализъм " и неуважение към вековните истини. Разумът на родените в понеделник е оптимално свободен от публичното факсимиле и други сходни авторитетни познания за живота.

Илуит е самичък стопанин на живота си и за него няма престижи. Такъв мироглед постоянно довежда Илуитите до серия от неточности. Там, където другите черпят опит от по-старите, Илуит постоянно бърка, събирайки опит по личния си път.

Силна воля, свободен от предубеждения разум, реформаторски желания, рискованост и отричане на престижите - това е Илуит.

Роденият във вторник е човек - създател, кадърен да усъвършенства към този момент основаното и да вдъхне свежо дихание в " старите " ветрове.

Основа на неговата активност се явява работата се към този момент налични материали и тяхното преобразувание и рационализация.

Илату прелестно овладява фундаменталните познания на своята ера, вижда същността на нещата и знае по какъв начин да ги манипулира, с цел да направи нещо по-добро.

За разлика от Илуита, Илату владее освен практическата страна на въпроса, само че и теоретично.

Основните му черти са замечтаност, фундаменталност, ненапълно ортодоксалност, дарба да разчита същността на нещата към себе си.

Към негативните му страни може още веднъж да споменем ортодоксалността, която на моменти му пречи да види новото. Той също по този начин е затворен в личните си разбирания и от време на време необщителен на тип.

Роденият в сряда е надалеч от " небесните каузи ", само че е човек, който е предан на земните.

Ловът, строителството, службата във войската и на религията - това е лоното на Рахмают. Той е основата на обществото, неговата кръв.

Рахмают - притежател на публичната идеология и публичен стандарт, които се въплътяват в практиката им. Той проповядва концепциите, с които е израснал, строи по схеми, получени от Илату, води война на страната на този, към който принадлежи по рождение.

Този човек не е податлив към изменничества, промени и висши открития, само че вкупом с това прелестно се оправя с публични задания, които изискват определяне на правила. Прекрасен служител и държавен чиновник.

Положителни черти - благонадежден, трудолюбим, изпълнителен. Отрицателни - няма блян към нововъведение и мъчно се ориентира към публичните предубеждения.

Роденият в четвъртък нормално е светла и позитивна персона, която не носи със себе си заряда на приключеното съвършенство.

Затова пък е приключен романтик и мечтател. Гледайки на всичко свършено, той дава лирическа оценка и идеалистична трактовка. Прекрасен мечтател, стихотворец и музикант.

Обикновено Арцаят е муза, която подарява останалите знаци със креативен заряд и им оказва помощ освен да разкрият своите желания, само че и да ги изпълнят.

Положителни черти - дарба да зарежда хората към себе си с сила и религия, има прелестна фикция, изразителен метод на мислене, високи отзивчиви качества.

Арцаят е единственият знак, който провокира голямо почитание у Илуитите, защото им показва света в една по-интересна интерпретация.

Отрицателни черти - несериозност, незадълбоченост и непотребна самовлюбеност.

Финикийците са считали, че Астарит- това е зодията на хората родени в петък е съперник на цивилизацията. Виждайки сътвореното, роденият в петък няма да го оцени като нещо позитивно и ще се опълчи на съществуващия порядък.

На Астарита, като предписание, са присъщи тъмни желания и религия в първородния " безпорядък " и " безредица " - като изконни положения на всяка система.

Заедно с това Астаритите са умни и постоянно - ефикасни и шокиращи. Те умеят да генерират хрумвания. Родените в петък са положителни водачи, отлични оратори и имат мощен " магнетизъм ". Много от тях владеят изкуството на хипнозата.

Независимо от това, че Астаритът е тъмен в своите намерения, той е извънредно потребен за обществото - противостои на цивилизацията и публичния строй, само че открива скритите язви в социума, демонстрира негативните черти на наложения ред и провокира придвижвания в направление основаване на по-съвършени публични механизми.

Финикийците са считали, че до момента в който боговете пращат на земята Астарити, обществото непрекъснато ще се усъвършенства.

Роденият в събота е основател на богатства. Той не гради цивилизация, не строи дворци, не води война с обществото, не рисува картини.

Той е основател на висшия сетивен признак на всяка една цивилизация - основател на богатства! Човешкото общество на драго сърце употребява основаното от него.

Сферата на хранене, услугите, производството на материални богатства и лукс - това е сферата на активност на Котаруита. Той е надалеч от философията, само че схваща потребностите на хората, следи техните усети и знае с какво тъкмо може да им угоди.

Котаруитите нормално са по-обезпечени по отношение на други зодиакални знаци. Те са по-уважавани в обществото. Тяхното предопределение е да дадат на хората телесно удоволствие.

Положителни черти - деловитост, комуникативност, внимателност, усърдие и висша вътрешен глас.

Отрицателни качества - меркантилност, пренебрежителност, неуважение към духовното начало у индивида.

Призванието на индивида, роден в неделя, е да обработва материята, с цел да я преобрази. Той не строи умни теории и не противостои на нещо или някого, неговата цел е познанието на индивида.

На седмия ден са образувани всички съществени видове персони, които взимат присъединяване в строителството на цивилизацията, а задачата на Рашапуита е да учи тези хора - техните мисли, предпочитание, страсти и организъм.

Целта на Рашапуита е да обезпечи на хората лекуване - както на тялото, по този начин и на душата. Освен това, задачата му е да опише на хората за здравето, заболяването, хармонията на душата със света към нас.

Този неповторим знак, чийто представители не претендират за лаври, са основани с цел да поддържат света на хората в духовно и нравствено здраве, и, като предписание, не проповядват повече от това, в което са уверени.

Рашапуитите са умни, издържани и точни, само че от време на време им липсват блян и висши идеали, които биха им разрешили да разширят доста сферата си на влияние.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР