Финансовият отчет за периода 2018 – 2021 година бе подложен

...
Финансовият отчет за периода 2018 – 2021 година бе подложен
Коментари Харесай

БФС върна 9 от изключените клубове и прие бюджета до 2026 година

Финансовият доклад за интервала 2018 – 2021 година бе подложен на гласоподаване и признат от делегатите на Конгреса на БФС. На мониторите в залата бяха показани детайлно цифрите от паричните интервенции на централата. След това беше гласуван и новият бюджет, който е до 2026 година. Вотът беше поотделно за всяка година, като при всичките четири имаше общо един срещу и трима въздържали се.

Втората точка от дневния ред беше приемане на Стратегия за развиване за идващите четири години. Тя е в пет посоки (лъча) за работа и беше показана от президента Борислав Михайлов.

Включена е и построяването на инфраструктурна карта на българския футбол, указател на клубовете, както и проекти за развиването на детския и женския футбол. Амбицията е футболът да стане най-масовия спорт при нежния пол. Друга цел е подкрепяне за създаване на спортни обекти (стадиони), сполучлива взаимна работа с общините и страната.

Освен това футболните началници направиха и доклад за свършено от тях през последните четири години. Сбирката се организира в хотел " Маринела " в София, като на нея участват всички клубове-членове на съюза, без глобените такива, взели присъединяване в събранието, проведено от Димитър Бербатов през март.

Заседанието стартира с встъпителни думи на президента Борислав Михайлов, който разгласи, че БФС влиза финансово постоянен и единен в идващите четири години. След това на сцената излязоха представители на УЕФА и ФИФА, които пожелаха сполучливо осъществяване на Конгреса.

За водещ на съвещанието бе определен членът на Изпълкома Камен Костадинов, който даде началото на събитието.



" Българският футбол би трябвало да се върне там, където е бил и където му е мястото - измежду водещите в Европа ", съобщи Борислав Михайлов при представянето на тактиката.

За нейното приемане за интервала 2022 - 2026 при гласуването един беше срещу, а трима се въздържаха.

По-късно бе гласувано за бюджета, а по-късно и признат, за всяка една година от 2022 до 2026. По този метод беше изпълнено изискването, сложено от Министерството на младежта и спорта, съгласно което до 25 май би трябвало да бъде признат бюджет на организацията. В противоположен случай БФС беше застрашен с лишаване на лиценза

ГЛАСУВАНЕТО НА БЮДЖЕТА НА БФС Пожарна охрана ГОДИНИ:

2022 година - 391 гласа „ за “, 1 „ срещу “, 3 „ въздържал се “

2023 година - 396 „ за “, 1 „ срещу “, 4 „ въздържал се “

2024 година - 398 „ за “, 1 „ срещу “, 5 „ въздържал се “

2025 година - 392 „ за “, 1 „ срещу “, 4 „ въздържал се “

2026 година - 394 „ за “, 1 „ срещу “, 4 „ въздържал се “.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР