Финансовият министър Владислав Горанов си позволи да определи като „маргинали“

...
Финансовият министър Владислав Горанов си позволи да определи като „маргинали“
Коментари Харесай

„Маргинали“ са Лили, Кубрат, Гришо и още 342 000 българи за Горанов - slava.bg

Финансовият министър Владислав Горанов си разреши да дефинира като „ маргинали “ 342 000 българи или повече от популацията на град №3 у нас Варна ( 336 505 жители). Според данните на Евростат толкоз са самоосигуряващите се у нас – 11% от всички хора, които заплащат налози в България.

Сред тях са да вземем за пример международните оперни примадони Райна Кабаиванска и Соня Йончева, естрадната Лили Иванова и сътрудниците й, спортистите като Кубрат Пулев и Григор Димитров, всички известни актьори като Татяна Лолова, Цветана Манева, Юлиян Вергов, Владо Карамазов, Деян Донков, Захари Бахаров и мн.др., писателите, архитектите, художниците, юристите и още доста, доста, доста българи.Напомняме, че за разлика от тези хора, Владислав Горанов в никакъв случай не е изкарвал самичък приход – цялостен живот е служител на прехрана на данъкоплатците.

Освен че е клиент на спецпрокуратурата поради спестени налози в изключително огромни размери при „ безвъзмездното “ прилагане на апартамент на бизнесфамилия от 181 кв.м при 3 негови лични жилища в София.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР