Финансовият министър Владислав Горанов продължава втори ден разговорите с депутати

...
Финансовият министър Владислав Горанов продължава втори ден разговорите с депутати
Коментари Харесай

Горанов води разговори с ДПС и БСП за еврозоната

Финансовият министър Владислав Горанов продължава втори ден диалозите с депутати във връзка с измененията в Закона за Българска народна банка поради присъединението в еврозоната, Валутния ръб и закрепения курс на еврото, съобщи БГНЕС.
Министърът се среща днес с Движението за права и свободи и с Българска социалистическа партия. В сряда той участва и на Председателски съвет при Цвета Караянчева.
Промените в Закона за Българска народна банка са включени за разискване и в отрасловата бюджетна комисия по-късно  днес, на която се чака да бъде и финансовият министър.
Вчера се организира Председателски съвет при ръководителя на Народното събрание с присъединяване на министър Владислав Горанов. На този съвет министърът бе поканен, с цел да рапортува степента на напредъка към включването на България в ИЕРЕМ 2.
„ Запознахме сътрудниците от всички парламентарни партии с графика на напредъка. Получихме за следващ път удостоверение, че присъединението на България към Еврозоната има политически консенсус. Това беше предмет на срещата в кабинета на ръководителя на Народното събрание ", съобщи още Горанов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР