Финансовият министър Асен Василев не е очаквал напускането на министрите

...
Финансовият министър Асен Василев не е очаквал напускането на министрите
Коментари Харесай

Василев: Не очаквах ИТН да хвърлят държавата под автобуса

Финансовият министър Асен Василев не е очаквал напускането на министрите на " ИТН " (ИТН) на властта . Това сподели вицепремиерът и министър на финансите пред БиТиВи.

Не чаках да хвърлят страната под рейса , сподели той. С огромна част от екипа на Има Такъв Народ се работело добре. Проблемът бил с политическото управление на Има Такъв Народ и в Народното събрание . От известно време Василев нямал никакви връзки със Слави Трифонов.
 Българска социалистическа партия поема курс към програмен кабинет до края на 2022 година
Българска социалистическа партия поема курс към програмен кабинет до края на 2022 година

Искат разработване на стратегия за ръководство на страната от сегашната коалиция до края на годината

Дали Политическа партия би трябвало да ръководи, би трябвало да го кажат хората, а не Слави Трифонов . Политическа партия нямали проблем с връзката с Българска социалистическа партия и Демократична България. Разговорът стопира, по думите му, когато единият сътрудник каже, че желае 4 милиарда лв. за Министерство на регионалното развитие. Любомир Каримански бил недопустим за Българска народна банка за Политическа партия, Българска социалистическа партия, Демократична България.

Сега, съгласно финансовия министър, било значимо да се овладеят цените, а не кой с кого се е скарал . Асен Василев има вяра, че бюджетът ще мине. На Гроздан Караджов било казано, че няма по какъв начин да получи от бюджета 3,9 милиарда лв.. Следващата седмица ще излязат данни за ремонтите на пътища, стана ясно от думите му.

Демократична България и Българска социалистическа партия подкрепяли Бойко Рашков за КПКОНПИ. Василев сподели още, че на доста равнища сега върви битка с корупцията. Границата ни била съществена пробойна , поради която нямало по какъв начин да влезем в Шенген.

Новата КПКОНПИ щяла да има повече пълномощия. Ако ние сме създали нещо, дано ни проверяват, нищо неприятно няма в това , съобщи Асен Василев.
 Слави Трифонов: Кирил Петков ръководи като ГЕРБ, еднолично и властническо
Слави Трифонов: Кирил Петков ръководи като ГЕРБ, еднолично и властническо

Тези хора не стават да се занимават с ръководство на страна

Той сподели, че в Има Такъв Народ имало две позиции за енергетиката и доставките от Русия. Не са водени диалози министрите на Има Такъв Народ да останат , сподели финансовият министър.

При болшинство той би поканил в държавното управление Александър Николов и Радостин Василев от Има Такъв Народ. Все още нямало имена за нови министри след отдръпването на Има Такъв Народ. Или желаеме да си вземем назад страната и нещата да си останат, каквито бяха и милиардите да отиват в кюлчета и пачки , посочи Асен Василев.

Водят се диалози за поддръжка за бюджета, стана ясно от думите му. Разговори за Македония има нон стоп , сподели той. По мнението му станало ясно, че казусът не е сред България и РСМ, а сред Европейски Съюз и югозападната ни съседка. Кабинетът няма да желае избор на доверие. Червената ни линия е сега, в който забележим, че някой краде и не можем да го спрем , сподели финансовият министър.

Политическа партия не се опасява от нови избори. В Има Такъв Народ има доста естествен, рационален разговор, още веднъж сподели той. Тези хора трябвало да преценяват на кого желаят да са лоялни- на България или на " един водач, който е откъснат от действителността ".
 Лена Бориславова: Готови сме за нови избори, само че откакто изчерпим всички благоприятни условия
Лена Бориславова: Готови сме за нови избори, само че откакто изчерпим всички благоприятни условия

Усилията на кабинета са ориентирани към актуализацията на бюджета
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР