Финансовият директор на Левски Красимир Иванов обяви, че е доволен

...
Финансовият директор на Левски Красимир Иванов обяви, че е доволен
Коментари Харесай

Красимир Иванов: "Левски" показа характер. Доволен съм от феновете

Финансовият шеф на " Левски " Красимир Иванов разгласи, че е удовлетворен от характера, който " сините " са посочили в дербито против ЦСКА, приключило 2:2. Също по този начин Иванов не пропусна да похвали почитателите за оказаната поддръжка.

" Доволен съм, че тимът сподели темперамент, както и от поддръжката на почитателите. Надявам се да продължат да го вършат, защото ни чакат мач за купата и с " Лудогорец " идната седмица. На мен персонално ми се искаше за по-дълго да задържим задатъка си, само че не се получи. Хубаво е, че намерихме самочувствие и възстановихме равенството. Не виждам по какъв начин " Лудогорец " може да се усеща победител по-късно тъждество. Все отново това бе едвам 13-ият кръг ", сподели той.

Ръководителят внесе и малко изясненост към проблема с отстранена емблема на " алените " от билетите за мача.

" Емблемата на ЦСКА не беше махната, а беше заменен дизайнът на билетите. Появата провокира дискусия. Нашето предпочитание е да не вкарваме в допълнение напрежение по тематиката " ЦСКА ". С управлението на съперника говорихме авансово, тъй че на " Армията " знаеха какво и за какво го вършим ", посочи Иванов.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР