Финансовият директор Кристина Добрева и сестрите Габриела и Памела Иванови

...
Финансовият директор Кристина Добрева и сестрите Габриела и Памела Иванови
Коментари Харесай

Ергенът отпрати сестрите Габриела и Памела след неочаквано признание

Финансовият шеф Кристина Добрева и сестрите Габриела и Памела Иванови са следващите три участнички, които напуснаха имението на „ Ергенът “ тази седмица в ефира на bTV. Докато Криси отпадна от конкуренцията за сърцето на Алек Младенов откакто не получи цвете от него по време на Церемонията на Розата, Габи и Пам бяха отпратени от предприемача след извънредно трагичен процес на събитията и казус в историята на формата у нас.

„ Благодаря за времето, което ми отдели! “, бяха думите на Алек на разлъка с Кристина, откакто той избра да даде последната си роза на Киара по време на Церемонията в сряда вечер. „ И аз ти благодаря! Пожелавам ти да намериш това, за което си пристигнал. Чао! “, сбогува се с него тя. „ Животът ме е научил на доста уроци. Поемала съм извънредно тежки удари. Да, кофти ми е, че би трябвало да си потегли, когато още не съм подготвена. Колкото и да ми е гадно, имам вяра, че Алек е направил верния избор за него! “, разяснява Кристина пред камерата на сантименталното риалити.

По време на вчерашния коктейл специалистката по маркетинг Габриела направи ненадейно самопризнание, което бе предизвикано от нападките на Виктория, че отвън стените на имението тя има сериозна връзка с футболист, който тя познава. „ Искам да споделя нещо. Това ще е монолог! Няма да давам отговор на въпроси по-късно. Аз имам другар “, откровена бе Габриела пред останалите девойки. Тя влезе в имението със сестра си Памела, само че Алек и останалите девойки схванаха за роднинската им връзка едвам в този момент. „ Сестра ми Памела беше записана за предаването и нямаше по какъв начин да я оставя. Направих го поради нея. Тя пристигна с отворено сърце тук. Искаше моята поддръжка “, разясни някогашната състезателка по плуване.

Признанието на Габриела, че е обвързана, породи отвращение както у останалите претендентки, по този начин и у самия Алек: „ Никога не ми е било по-неудобно от държанието на различен човек! “. Последните му думи към Габриела и просълзилата се Памела бяха: „ Благодаря ви доста за искреността! “, след което двете бяха отпратени персонално от него, без нормалната Церемония на Розата. „ Не скърбя за това, което изпитахме тук. Открих много нови неща и за себе си. Оставам с хубавите страсти, абстрахирам се от отрицателните. Казах на Алек, че се надявам да ни елементарни. Това, което аз направих, за едни ще бъде неистина. Зависи от гледната точка. За мен това бе благородна неистина “, съобщи Габриела. „ Аз действително не съм го излъгала за нищо. Не желая да си потеглям от тук. Не знаех, че това ще ми бъде последният диалог с него. Иначе щях да прибавя много други неща. Реално той се сбогува с Габи, а с мен – не “, показа смутена Памела.

След развоя на събитията на „ Церемонията на Розата “ Алек реши да постъпи ексцентрично и да даде на дамите опция да му подарят заветното цвете, в случай че са сигурни, че са тук поради него: „ Тази вечер научих с изненада, че някои от вас са пристигнали тук да си играят – да си играят с действителни усеща, да си играят с мен, да си играят с вас. В последна сметка – и с тях самите. Най-порочното е, че са си помислили, че могат да си играят с истината. Да се самозалъгват, че в лъжата има достойнство, а освен нарцисизъм и срам. Тази вечер желая да знам дали измежду нас има и други такива. За мен това е значимо! И без това няма по какъв начин да продължа! “. В последна сметка, най-желаният ерген на България получи назад всички 15 рози, с увещание от всяка една от дамите, че желаят да задълбочат взаимоотношенията си и да открият дружно любовта.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР