Финансовият благодетел на Лудогорец - Кирил Домсучиев се превърна в

...
Финансовият благодетел на Лудогорец - Кирил Домсучиев се превърна в
Коментари Харесай

Английски вестник: Кирил Домусчиев купува Нотс Каунти

Финансовият покровител на Лудогорец - Кирил Домсучиев се трансформира в основен воин на журналистически материал, оповестен от британската медия " Nottingham Post ".

Неговото име беше обвързвано с продажбата на най-стария футболен клуб в света Нотс Каунти. Настоящият необут на отбора - Алън Харди е подготвен да се раздели със своя пакет акции и търси сериозен покупател. Според вестника, подобен точно е българският предприемач.

Изданието напомня, че Домусчиев към този момент има един футболен клуб в лицето на Лудогорец, като също акцентира обстоятелството, че под негово управление и с помощта на финансовата му мощност, разградчани извървяват пътя от аматьорските дивизии до Шампионската лига.

В Англия още настояват, че сега Домусчиев търси сходен план и е бил ориентиран към отбора на Нотс Каунти. Според изданието, положението на притежателя на Лудогорец е към 950 млн. $ и се дължи най-много на фармацевтичната компания " Хювефарма ".

Към днешна дата Нотс Каунти се намира в Лига 2, като заема последното 24-то място в таблицата. Надеждите му за избавление не са огромни, защото избавителната 22-a позиция е на пет пункта разстояние. В отбора се подвизава някогашният национал на Уелс - Джеймс Воън. /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР