Финансовите пазари са на път да се впуснат в глобален

...
Финансовите пазари са на път да се впуснат в глобален
Коментари Харесай

Кой ще спечели следващия финансов водопроводен тест? САЩ, разбира се

Финансовите пазари са на път да се впуснат в световен стрес тест, всъщност натрапен от суперсилата, каквато са Съединени американски щати. Много институции, изключително тези отвън Съединени американски щати, ще се провалят.

От края на май в Северна Америка процесът на търговия с активи, в това число акции, корпоративни облигации и борсово търгувани фондове, ще се форсира. В момента са нужни два дни от момента, в който вложителят натисне бутона за покупка или продажба, и момента, в който обвързваните пари излязат от една сметка и се приземят в друга, развой, прочут като сетълмент. Между тях има пропуск за потвърждаване на покупко-продажби, двойна инспекция, поправяне на неточности, уверяване, че активите са на вярното място, извикване назад, в случай че са били дадени назаем, и подбиране на всевъзможни транзакции за обмяна на валута.

Всичко това включва голяма мрежа от мъчително досадни, само че жизненоважни водопроводни съоръжения, които нормално тормозят единствено десетки хиляди хора, директно заети в сферата или сериозните пазари на ано...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР