Финансови средства в размер на 90 000 лева от бюджета

...
Финансови средства в размер на 90 000 лева от бюджета
Коментари Харесай

С 90 000 лева отстраняват щетите след пожара в ЦПЗ-Бургас

Финансови средства в размер на 90 000 лв. от бюджета на Община Бургас ще бъдат отпуснати на „ Център за психологично здраве “ /ЦПЗ/ Проф. доктор Иван Темков. Парите ще бъдат употребявани за незабавно премахване на вредите , настъпили в резултат на пожар в понеделник.

Това реши Общински съвет-Бургас на постоянното си съвещание през днешния ден, на което бе гласувана изключителната докладна.

В нея е конкретизирано, че в резултат на пожара в постройката на са настъпили вреди по вътрешната част на девети етаж. Стените, таванът и подът са опожарени и в неприятно състояние; вратите на болничните стаи, както и тези на манипулационна и лекарски кабинет са изцяло унищожени и неизползваеми.

Необходима е цялостна замяна на обзавеждането в стаите на пациентите и личния състав, настилката на пода в коридора, както и замяна на противопожарната апаратура на етажа. Стъклопакетът към терасата на етажа е компроментиран, до степен, в която не може да бъде продължено безвредното му потребление и следва да бъде сменен.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР