Финансовата подкрепа за бойните действия на Украйна от страна на

...
Финансовата подкрепа за бойните действия на Украйна от страна на
Коментари Харесай

Times: Великобритания скоро ще прекрати финансовата подкрепа за бойните действия на Киев

Финансовата поддръжка за бойните дейности на Украйна от страна на Лондон ще пресъхне до края на годината, оповестява вестник Times, базирайки се на източник от английското Министерство на защитата.

" Във Англия свършват оръжията, които тя може да даде на Украйна. Реалността е такава... че финансовият принос на Обединеното Кралство за бойните дейности на Украйна ще пресъхне до края на годината ", се споделя в публикацията на изданието.

Отбелязва се, че новият министър-председател на Англия ще би трябвало да реши дали да похарчи " милиарди лири стерлинги " за поддръжка на Киев в миг, когато финансите на страната са в напрегната обстановка.

Населението на Англия стартира да осъзнава мащабите на жертвите, които му се постанова да направи поради Киев, счита вестникът.Times цитира мнението на елементарна жителка, която, въпреки и да поддържа въоръжаването на Украйна, е " пъклен уплашена " от цените на газа. " Мисля, че сме малко отговорни за несъразмерното възхваляване на украинците ", отбелязва тя.
...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР