Финансовата криза в Левски оказва все по-сериозни последици по реномето

...
Финансовата криза в Левски оказва все по-сериозни последици по реномето
Коментари Харесай

Футболистите на Левски отказали да тренират

Финансовата рецесия в Левски оказва все по-сериозни последствия по реномето на столичния гранд. След следващия неспазен период за приемане на дължимите заплати, футболистите на Левски са взели решението да бойкотират снощната подготовка на отбора, научи ТОПСПОРТ .

" Сините " останали извънредно разочаровани от обстоятелството, че за следващ път са били излъгани от управлението и този път решили показно да показват негодуванието си от създалата се обстановка.
 Левски и Стоянович - взаимното прецакване!
Левски и Стоянович - взаимното прецакване!

Хроника на една предизвестена разлъка

Припомняме, че неотдавна левскарите получиха една от забавените си заплати, а обещанието към тях бе, че ще им се преведе всичко дължимо доникъде на май. Това по този начин и не се случи макар парите от продажбата на Найджъл Робърта и официализирането на новия спонсор Belfry.

След като схванал за назряващия протест, президентът Наско Сираков е решил да обясни обстановката, разговаряйки с част от футболистите. Той споделил на играчите да изберат четирима свои представители, които да проведат прям диалог с мажоритарния притежател. След това футболистите излезли на терена и провели заниманието.

Тази вечер " сините " одобряват Ботев (Пд) на " Герена ", като единствено победа, и неточност на Черно море, ще ги задържи в битката за баражното седмо място.
 Николай Михайлов и Валери Божинов напущат Левски след края на сезона
Михайлов и Божинов завършват с Левски

Двамата ще получат плакети от клуба днес
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР