Финансирането на личните лекари е драстично намалено, което води до

...
Финансирането на личните лекари е драстично намалено, което води до
Коментари Харесай

Ярост, тъй като финансирането на общопрактикуващите лекари е намалено с £350 милиона, като пациентите са изправени пред дълго чакане

Финансирането на персоналните лекари е фрапантно понижено, което води до по-дълго очакване за пациентите, демонстрира нов разбор.

През последните четири години, финансирането е понижено с £350 милиона в действително изражение - приблизително £12 на пациент, съгласно либералдемократите. Междувременно 1,5 милиона прегледа при общопрактикуващи лекари през ноември са осъществени четири седмици или повече след първото им записване - съвсем един на всеки 20 от всички прегледи.

Констатациите са оповестени за " непростими ", защото Риши Сунак е упрекнат, че не е в крайник с потребностите на пациентите. Експерт предизвести, че неналичието на вярно финансиране на персоналните лекари коства скъпо на данъкоплатците в дълготраен проект.

Лидерът на либерал-демократите сър Ед Дейви сподели: „ Непростимо е консервативното държавно управление да понижи финансирането на лекарските практики във време на възходящо търсене. Милиони хора са оставени разтревожени или чакат с болежка, тъй като могат не си уговарят час при техния персонален доктор.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР