Финансиран с европейски средства проект ще рекламира и представя българо-гръцкия

...
Финансиран с европейски средства проект ще рекламира и представя българо-гръцкия
Коментари Харесай

Проект популяризира българо-гръцки регион като туристическа дестинация

Финансиран с европейски средства план ще популяризира и показва българо-гръцкия район , включващ Родопите и прилежащи гръцки общини, като взаимна туристическа дестинация.

Проектът " Интелигентни маркетингови тактики за туризъм в трансграничния регион " с акроним SMS-CBA бе показан на осведомителна среща в Смолян. Партньор от българска страна по плана за трансгранично съдействие е Регионалната туристическа асоциация " Родопи ".

В плануваните по плана действия се включва разпространение на естествените благосъстояния и туристическите артикули в трансграничния район. Българските сътрудници създават и извършват маркетингово изследване на туристическото предложение, както и социологически проучвания измежду потребителите и посетителите в българската част от региона.

Резултатите от проучванията ще се употребяват за повсеместен разбор на целевите пазари и потребителския интерес към дестинацията. Идентифицирайки най-интересните обекти и направления, най-привлекателните естествени атракции, ще се изготвят туристически пакети, които да бъдат представяни и на профилирани изложби.

Обединявайки дейностите на българските и гръцките сътрудници, планът включва основаването на библиотека (база данни), в която ще се съхранява цялостна туристическа информация за района от двете страни на границата.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР