Финансирал съм не една предизборна кампания на партията и ако

...
Финансирал съм не една предизборна кампания на партията и ако
Коментари Харесай

Бенчев: Ако Корнелия Нинова продължава да ме предизвиква, ще кажа неприятни неща

„ Финансирал съм не една предизборна акция на партията и в случай че продължава Корнелия Нинова и тесният кръг в националното управление на Българска социалистическа партия към нея да ме провокират, ще се наложи да кажа неприятни неща. Тръгнала е в посока да ме унищожи като персона. “ Това зави пред уеб страницата Флагман.бг общинският консултант от листата на Българска социалистическа партия Бенчо Бенчев.

От два дни тече спор по отношение на финансирането на партията от Бенчев. Веднага след ареста на общинския консултант в турски хотел с Димитър Желязков, Митьо Очите, от Българска социалистическа партия се разграничиха от него и отхвърлиха той да давал пари за партията. Общинския консултант от Българска социалистическа партия Чанко Мирчев обаче призна, че няколко десетки хиляди лв. е дарил Бенчев на локалната конструкция на Българска социалистическа партия в Бургас по време на последната изборна акция. Последва второ отказване от страна на Българска социалистическа партия с изказване, че той плащал само по 70 лева на месец. 
„ Подозирам кой директно от Националния съвет й дава тези насоки, с цел да си прави пиар от един престъпен случай, само че тъкмо този човек знае какво съм дал и какво съм направил. Дали има съвест?! “, съобщи през днешния ден Бенчев във връзка на водача на Българска социалистическа партия. 
„ Винаги съм помагал на Българска социалистическа партия като партия и съм се чувствал добре в Българска социалистическа партия. Всички спонсорства в мероприятия и организации – и тези, за които знаете, и тези, за които не знаете, бяха ориентирани към електорат, който евентуално или несъмнено е на Българска социалистическа партия “, добави той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР